Sultan Aşkın: MHP 52 yaşında

Sultan Aşkın: MHP 52 yaşında

2.02.2021 11:42:35

Şubat Ayı Silivri Belediye Meclis toplantısında MHP Grubu adına söz alan Sultan Aşkın, önemli gün ve şahsiyetlere yönelik hatırlatmalarda bulunurken partisinin 52. kuruluş yıldönümüne de değindi.

Silivri Belediyesi Şubat Meclisinde MHP Grubu adına söz alan Sultan Aşkın, önemli gün ve şahsiyetleri andı, güncel olaylara değindi.

KAFKAS KARTALI ŞEYH ŞAMİL UNUTULMADI

Aşkın'ın Şubat konuşması aynen şu şekilde: “4 Şubat Kafkasya'nın özgürlüğü için mücadele etmiş Kafkas Kartalı Şeyh Şamil'i vefatının 150. yıldönümü. Kendisini rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.

MHP 52 YAŞINDA

8-9 Şubat 1969 Mazisi Şanla Şerefle dolu Milliyetçi Hareket Partimizin 52. kuruluş yılı. Elleri öpülesi ecdadımız başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten Mareşal Fevzi Çakmak'a, Osman Bölükbaşı'ndan Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş'e kadar ebediyete intikal etmiş bütün büyüklerimize, iftihar kaynaklarımıza Cenab-I Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Partimizin 52. Yılı kutlu, varlığı ebedi olsun.

“KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN BİR AN ÖNCE SON BULMASINI DİLİYORUM”

6 yıl önce 11 Şubat'ta vahşi bir cinayet sonucu genç yaşında hayatını kaybeden Özgecan Aslan acısı yüreğimizde hala çok derin ve taze. Özgecan'ı rahmetle yad ediyor, kadına yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını diliyorum.

ÜLKÜCÜ ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'NU ANDI

20 Şubat'ta yitirdiğimiz ülkücü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehadetinin 6. Sene-i devriyesinde rahmet ve dua eli anıyorum. Ruhu şad, mekanı Cennet olsun.

“SEVGİ PAYLAŞMAKTIR, BAĞLILIK DUYMAKTIR”

Sevmek emek vermektir. Sevgi paylaşmaktır, bağlılık duymaktır. Sevgi mutlu bir yaşamın anahtarıdır. Bir şeye sevgiyle bağlanmak ona verilebilecek değerlerin en büyüğüdür. Sevginin sadece 14 Şubatlarda değil, tüm zamanlarda yaşanması dileklerimizle 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

KALAYCI VE TÜM HASTALARA ŞİFA DİLEDİ

Kovid 19 tanısı nedeniyle tedavi gören meclis üyesi arkadaşımız Gökalp Kalaycı'ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendisine ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

ÜÇ AYLAR VE REGAİP KANDİLİNİ KUTLADI

13 Şubat rahmet ve bereketin yaşandığı Recep, Şaban ve Ramazan ayları olan mübarek üç ayların başladığı ve bu ayların müjdelediği Regaip Kandili. Şimdiden tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini kutluyorum.

EGE DEPREMİNE GEÇMİŞ OLSUN

Ege denizinde peş peşe yaşanan depremler dolayısıyla başta İzmir olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sözlerime son verirken Milliyetçi Hareket Partisi grubumuz adına Şubat ayı meclis toplantısında alacağımız kararların Silivri'miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP