Şube Başkanı Aktan’ın Silivri programı

Şube Başkanı Aktan’ın Silivri programı

22.02.2024 12:05:38

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Silivri'de okul ziyaretlerinde bulundu ve eski İlçe Başkanlarından Mesut Özdoğan'a geçmiş olsun dileklerini paylaştı. 

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, geçtiğimiz gün ilçemiz okullarını ziyaret etti. Aktan, Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İrfan Sırdaş İlk ve Ortaokulu ile Sevim Avni Çoğal İlkokulu'nda öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldi. Kendisine Şube Başkan Yardımcımız Bayram Baran, Silivri İlçe Başkanı Engin Akbal ve Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Şube Başkanı, 7.Dönem Toplu Sözleşme süreci başta olmak üzere diğer güncel sendikal konular hakkında Türk Eğitim Sen olarak çalışmalarını anlatıp, eğitim çalışanlarıyla karşılıklı görüş alıverişinde bulundu.
Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, sendikanın eski ilçe başkanlarından Mesut Özdoğan'ı evinde ziyaret ederek, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerini paylaştı.
Renginar SALİ

YORUM YAP