“Sorunları Millet İttifakı İktidarında çözeceğiz”

“Sorunları Millet İttifakı İktidarında çözeceğiz”

29.04.2022 11:29:34

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri eşliğinde Bölge Milletvekilleri Turan Aydoğan ile beraber Gümüşyaka'da kapsamlı bir program gerçekleştirdiler.

Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü'yü ziyaret ederek başladıkları programa CHP'liler esnaf ziyaretleri ile devam ettiler. CHP'liler Gümüşyaka Cemevini de ziyaret ederek, hatır sordular Cemevi Başkanı (Dede) Rıza Eroğlu ile bir toplumun en önemli değeri olan adaleti konuştular. CHP'liler Gümüşyaka'da son olarak Bölge Milletvekili Turan Aydoğan ile birlikte Gümüşyaka Mahallesinde pazar ziyareti gerçekleştirerek esnafı ve vatandaşlarımızın dertlerini dinledi. Bölge temaslarında CHP Meclis Üyeleri Lütfü Vardar ile Ömer Ercan da CHP heyeti içinde yer aldılar.

“HAYAT PAHALILIĞI, İŞSİZLİK VE EKONOMİK SORUNLARI MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA ÇÖZECEĞİZ”

CHP'liler Gümüşyaka temaslarına ilişkin, “Esnaf seçimi bekliyor! Yaşam pahalılığı, alım gücünün düşmesi ve yüksek enflasyon pazar esnafı ve vatandaşlarımızı zor duruma düşürdü. Hayat pahalılığı, işsizlik ve ekonomik sorunları Millet İttifakı iktidarında çözeceğiz” değerlendirmesinde bulundular.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP