Sorun çözüldü

Sorun çözüldü

2.06.2022 11:34:16

Gümüşyaka halkının Çay Bahçesi ve özel organizasyon yeri ile ilgili hat safhaya ulaşan sıkıntısını CHP Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu'nun dile getirmesinden sonra Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz sorunun çözüldüğünü müjdeledi. Kanburoğlu'ndan teşekkür gecikmedi.

Gümüşyaka sakinlerini özellikle özel organizasyonları konusunda zora sokan Belediye Çay Bahçesinin kapalı durumu CHP Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu'nun çağrısı sonrasında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından çözümle müjdelendi.
MAHALLE
BAŞKANININ ÇAĞRISI ETKİLİ OLDU
CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu'nun, “Silivri Belediyesi Gümüşyaka Aile Çay Bahçesi, yani Gümüşyaka halkının düğünlerini yaptığı yer son 2 yıldır kapalı. Bu sene Gümüşyaka halkı yine 15 - 20 Bin TL gibi rakamlara düğünlerini yapıyor. Buradan soruyorum 20 yıldır çalışan bir yeri kapatıp 3 yıl sonra tekrar açıp “Biz hizmet getirdik” mi diyecekseniz? Diyecekseniz de deyin yeter ki burayı eskisi gibi halkın hizmetine açın. Gümüşyaka halkını, Çantaköy, Silivri, Çorlu gibi yerlerde düğün yapmaya mahkum etmeyin artık. Yazıktır, günahtır” isyanının ardından sorunun çözümü müjdelendi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kadın buluşmalarında Gümüşyaka programında Çay Bahçesinin düğün ve nişan törenlerinin de yapılacağı haliyle hizmete açılacağını söyledi.
KANBUROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
CHP Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, sorunun çözümü için bulunduğu çağrının ardından müjdeli haber üzerine teşekkür yayınladı.
Kanburoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “3 Yıl aradan sonra Gümüşyaka Çay Bahçesi, Gümüşyaka halkının düğün, nişan yapabilmesi için hizmetine açılmıştır. Geç de olsa alınan bu doğru karar için Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP