Son yolculuklarına uğurlandılar

Son yolculuklarına uğurlandılar

16.03.2018 16:58:24

Silivri'nin eski İcra Müdürü Zihni Uzun ile İspark Şefi Turgay Kuvan, aynı camide kılınan cenaze namazı ile son yolculuklarına uğurlandı.

15 Mart Perşembe günü, Piri Mehmet Paşa Camisi'nden öğle namazına müteakip iki cenaze kaldırıldı. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden emekli eski İcra Müdürü Zihni Uzun ile kalp krizi nedeniyle hakkın rahmetine kavuşan İspark Şefi Turgay Kuvan; aynı camide kılınan cenaze namazıyla aile yakınları, dostları, sevenleri ve meslektaşlarının duaları eşliğinde yolcu edildi ahirete. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetimi, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş cenaze töreninde hazır bulundu. Kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Uzun, Alipaşa Mezarlığına; Kuvan ise Yeni Mezarlığa götürüldü.
Hürhaber Gazetesi olarak merhum Zihni Uzun'a ve Turgay Kuvan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ile sabır diliyoruz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP