Son maçımızı da kaybettik 2-1

Son maçımızı da kaybettik 2-1

6.05.2018 12:30:07

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini veren Silivrispor ligden düşmeyi haftalar önce garantilemişi ile birlikte takımdaki düşüş ligin son maçında da devam etti ve Niğde Belediyespor karşısında 2-1 yenilerek lige veda etti.

Niğde deplasmanında formalite maçına çıkan Silivrispor bu maçtan da puan çıkaramadı. Sezonun son maçında Niğde Belediyespor taraftarına bir galibiyet hediye etmek için sahaya çıktı. Müsabakanın 17.dakikasında Niğde Belediyespor orta alandan geliştirdiği atağında Osman'ın düşürülmesinden kazanılan serbest atışı Seçkin sert bir vuruşla kalecinin solundan Silivri ağlarına gönderdi durum 1-0 oldu. Maçta 31.dakikada Niğde Belediyespor penaltı atışı kazandı. Gürkan'ın kullandığı atışı Silivri kalecisi gol olmasına izin vermedi. 34.dakikada sol kanattan gelişen Silivrispor atağında orta alanda topla buluşan Serkan'ın sert şutunu Niğde Belediyespor kalecisi Nazif iki hamlede önleyebildi. 38.dakikada Silivrispor etkili olmaya başladı Kardelen orta alandan aldığı topa Niğde kalesine uzak mesafeden sert vurdu defansa çarpıp dönen topu iyi takip eden Silivrisporlu oyuncu Eray sert bir vuruşla topu Niğde Belediyespor ağlarına gönderdi ve skora denge getirdi 1-1. Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle tamamlandı.

İkinci yarıda oyun 66. dakikada canlandı. Orta alanda gelişen bir Silivrispor atağında İsmail'in ortasına Yusuf sert vurdu top kale direğine çarparak auta gitti. 74.dakikada Niğde Belediyespor'da Gürkan soldan yapılan ortayı iyi takip etti. Topla buluştuğu anda sert vurdu ve top Silivrispor ağlarına gitti. Durum Niğde Belediyespor 2 Silivrispor 1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol kaydı olmayınca karşılaşma Niğde Belediyespor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Silivrispor 17 puanla son sırada 2. Lige veda ederken, Niğde Belediyespor klâsmanda 9. sırada ve 49 puanla yerini aldı.

YORUM YAP