Sofuoğlu’ndan 40 yıl önce 40 yıl sonra

Sofuoğlu’ndan 40 yıl önce 40 yıl sonra

26.09.2023 09:07:28

Silivri'nin geçmiş dönem Jandarma komutanlarından ve şimdinin iş insanı Kemal Sofuoğlu 40 yıl önceki asker arkadaşlarını Silivri'de yeniden ağırladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Silivri sahilinde sırtlarında plaka, isim ve Silivri Jandarma yazalı bayraklı tişörtleriyle merak ve ilgi uyandıran bir grup vardı. 40 yıl önce Silivri'de jandarma olarak görev yapan asker arkadaşları kendi aralarında bir grup oluşturup her yıl birinin memleketinde buluşmaya karar vermişler. Bu yıl sıra Silivri'deymiş. Başlarında o zaman ki komutanları Silivri'nin tanınmış iş adamlarından biri olan Kemal Sofuoğlu vardı ve aynı disiplin, sevgi, saygı çerçevesinde 40 yıl önceki hatıralarını paylaşıyorlardı. Silivri'nin 40 yıl öncesini bir de onların ağzından dinlemek ilginçti. Günümüzde aynı apartmanda birkaç komşu bir araya getirilemezken farklı illerden belli yaşın üzerindeki insanların asker arkadaşlarıyla buluşmak için gösterdikleri fedakârlık topluma örnek olabilecek güzel bir etkinlik olmuş.
ENGİN AKIN

  1. Şenol ERULUĞ Şenol ERULUĞ

    Evet 40 yıl önceki mazimizi,hatıralarımızı tazeledik Kemal SOFUOĞLU,Komutanımız sayesinde kendilerine şükranlarımı iletiyorum,bizlere geçmişi yad'ettirdi.Bu arada söylemeden geçemicem SİLİVRİ halkınında sıcak ilgisi fazlası ile bizleri memnum etti.inşallah silivriyi gezmek,görmek tekrar nasip olur .

YORUM YAP