Size en yakın D-Smart bayisi Kardeşler Elektronik

Size en yakın D-Smart bayisi Kardeşler Elektronik

12.07.2018 10:04:24

2007 yılından bu yana faaliyet gösteren, Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcılarından D-Smart, Silivri'de Yasemin Sak'ın işletmeciliğini üstlendiği Kardeşler Elektronik aracılığıyla kullanıcılarla buluşturuluyor.

Bölgemizin D-Smart Yetkili Bayisi olarak müşteri isteklerini açık, şeffaf, hızlı, güven verici ve müşteri odaklı bir şekilde çözmeyi taahhüt eden Kardeşler Elektronik; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yoğurthane Sokak, No:3/8 adresinde, Pazar günleri hariç her gün 09.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

D-SMART SİLİVRİ BAYİSİNDE VERİLEN HİZMETLER
 D-Smart İnternet Satışı
 D-Smart TV Satışı
 Uydu ve Çanak Ayarı
 Merkezi Sistem Uygulamaları
 D-Smart Üyelik İptal ve Arıza İşlemleri
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan teknik ekip kadrosuyla hızlı hizmet farkını yaşatma konusunda iddialı olan Kardeşler Elektronik'e 0212 728 95 81 numaralı telefondan ulaşarak destek ve bilgi alabilirsiniz. Kardeşler Elektronik'in 2'nci şubesi de Beylikdüzü'nde Cumhuriyet Caddesi, Emek Sokak, Emek Evler Çarşısı, No:10/G adresinde hizmet vermekte… 0212 872 69 64 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcilerinden canlı yardım alabilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

  1. Musayardim Musayardim

    Aynen katılıyorum size milleti kandırmaktan başka bir şey yok

  2. Emine Emine

    Rezil bir durum rezil bir firma. Allahtan bulun. Allah hiç işinizi rast götürmesin. Dolandiricidan başka birşey değil. Sakin sakin sakin almayın tercih etmeyin. Kesinlikle müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor. O kadar saçma bir durum ki. Sizi Allaha havale ediyorum. Türk telekom dolandırıyorlar. Dsmart hayatımda gördüğüm en rezil birşey.

  3. ahmet baydemir ahmet baydemir

    08504203473 nolu numarayı dsmarttan verdiler ama ulaşamıyorum açan yok yazıklar olsun bır modem değişecek 10 gündür

  4. Gamze Gamze

    Rezalet ulaşamıyorsunuz başka cihaz takip tekrar tekrar para alıyorlar,Terbiyesizlik

  5. gülsüm karagöz gülsüm karagöz

    kendilerine ulaşmak başbakana ulaşmaktan zordur. gelirler işlerini halletmeden giderler. sinir sisteminzi bozmak isterseniz arayın . ulaşabilirseniz bu konuda oldukça başarılılar . Allah düşürmesin ellerine

  6. serdar anat serdar anat

    Faturada sıkıntı yaşıyorum görüşmek istiyorum ama telefonları açan yok telesekreter bekleyin baglanacaksiniz diyor ama nereye kadar.ne kadar dandik bir firmaymis

YORUM YAP