
Silivri'nin genç iş insanlarından Sıtkı Alçan, Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etme hakkı kazanan Silivrispor U-17 takımına maddi destek verdi.
Silivrisporlu genç sporcular, gruplarında gösterdikleri başarılı performansın ardından Türkiye genelinde ilk 16 takım arasına girerek önemli bir başarıya imza attı. Silivri'de faaliyet gösteren Alçan Vinç İşletmeleri'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Çeltikspor'un ana sponsoru olan Sıtkı Alçan, U-17 takım oyuncularına prim desteğinde bulundu. Genç sporculara İzmir yolculuğu öncesi “harçlık” niteliğinde yapılan bu destek, spor camiasında takdir topladı.
Destekle ilgili açıklamada bulunan Alçan, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Büyük bir başarı örneği sergileyerek derece yapmışlar ve Türkiye Şampiyonası'nda oynama hakkı kazanmışlardır. Bizler de bu kardeşlerimize zorlu İzmir yolculuğu öncesinde küçük bir destek verdik. Bu bizim asli görevimizdir” dedi.
Sıtkı Alçan'ın bu anlamlı katkısı, yerel sporun gelişimi ve gençlerin desteklenmesi adına önemli bir örnek oluşturdu.
ENGİNAKIN