Site yönetiminde, profesyonel hizmete ne dersiniz?

Site yönetiminde,  profesyonel hizmete  ne dersiniz?

26.09.2016 07:08:17

“Profesyonel yönetim siteler için maliyetleri arttırmaz tam tersine maliyetleri düşürür, verimliliği arttırır, hizmet kalitesini yükseltir” diyen Silivri Yönetim Proje Sorumlusu Özkan Pelvanoğlu sundukları imkan ve avantajları anlattı.

Silivri'nin ilk Profesyonel Apartman ve Site Yönetim Firması Silivri Yönetim yetkilisi Özkan Pelvanoğlu, apartman ve sitelerde yönetim hizmetleri konusunda halkımızın yanlış bilgilendirildiğini savundu. Pelvanoğlu süreç hakkında şu bilgileri aktardı: “Yönetim maliyetlerinin artacağı gibi bir yargı doğru değil. Yeterince araştırmadan yönetim olarak yapılan işler, başta yöneticiye ve beraberinde apartman sakinlerine çok büyük yaptırımlar getirebiliyor. Yasal mevzuatlar karşısında yaptırımlara maruz kalmamak için ya eğitim alınmalıdır ya da Profesyonel Yönetim tercih edilmesi en sağlıklı karardır.

“AMACIMIZ KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN, YASAL MEVZUATLARA UYGUN, ŞEFFAF, DÜRÜST, İLKELİ VE EKONOMİK BİR YÖNETİM”
Bizim amacımız kaliteden ödün vermeden, yasal mevzuatlara uygun olarak, şeffaf, dürüst, ilkeli ve ekonomik bir yönetim sergilemektir. Profesyonel yönetim siteler için maliyetleri arttırmaz tam tersine maliyetleri düşürür, verimliliği arttırır, hizmet kalitesini yükseltir. Binanızın ömrünü ve değerini arttırır. Yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunur.
Profesyonel Yapı Yönetimi uzun zamandır gelişmiş dünya ülkelerinde uygulanan, bazı ülkelerde yasal düzenlemeler sonucu zorunlu olan, Avrupa Birliği uyum yasaları içerisinde anılan bir konut yönetimidir.
Ülkemizde yaklaşık olarak 20 yıldır bu hizmeti veren firmalar mevcut ve yaygındır. Her apartman veya sitenin gelir giderlerinin bir işletme mantığı ile hukuki kontrol yapılarak yönetilmesidir.

“TAMAMEN ŞEFFAF BİR YÖNETİM BİÇİMİ”
Silivri Profesyonel Yönetim firması olarak öncelik Kat Malikleri Genel Kurulunun aldığı kararlar ve Bina Yönetim Planına uygun olarak bir yönetim sergilemek zorundadır. Firmamız internet (web sitesi) üzerinden gelir gider takibi yapabilme olanağını sağladığı için tamamen şeffaf bir yönetim biçimini amaç edinmiştir.
Apartman ve Sitelerin yıllık olağan ve olağanüstü toplantıların düzenlenmesi, apartmanla ilgili tüm resmi evrakların kabulü ve yazışmaların yapılması, hizmet sözleşmelerin yapılması ve denetlenmesi, yıllık faaliyet raporunun genel kurula sunulması asli görevlerimiz arasındadır.”

DAHA FAZA BİLGİ İÇİN SİLİVRİ YÖNETİM'E ULAŞIN
Silivri Yönetim'e ulaşmak ve daha fazla bilgi için 0212 727 11 41/ 0542 239 08 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz. Şirketin adresi Piri Mehmet Paşa Mah., Havuzlu Kahve Sok., Haydar Arslan İş Merkezi, Kat: 1, No: 31, Silivri-İstanbul'da bulunmakta.

Haber Merkezi

YORUM YAP