Sinopspor’da Cem Kavçak dönemi resmen başladı

Sinopspor’da Cem Kavçak dönemi resmen başladı

4.09.2023 09:27:45

Küçükçekmece Sinopspor'da Ertuğrul Yiğit ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca Cem Kavçak ile anlaşma sağlandı ve hoca takımının başında ilk idmanına çıktı.

Türkiye 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve TFF 2. Lige çıkmayı hedefleyen Küçükçekmece Sinopspor da teknik patron Ertuğrul Yiğit ile yollar ayrıldı. Sarı lacivertli Kulübün Başkanı Rafet Orhan yaptığı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Ertuğrul Yiğit ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ertuğrul Yiğit'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Bu kapsamda Küçükçekmece Sinopspor'da yeni hoca belli oldu. Teknik direktör koltuğuna Süper Lig 3. Lig ve daha önce TFF 2. Lig'de oynayan Serik Belediyespor'un teknik direktörü görevi yapan Cem Kavçak'ı getirildi. Sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen teknik direktör Çiçeği burnunda yeni teknik patron Cem Kavçak da, "İnşallah başarılı oluruz. Ben Küçükçekmece Sinopspor basından takip ediyordum. Her yıl şampiyonluk yaşayan hedefleri olan bir kulüp bende hedefi olan bir kulübe geldim. Hedefin ne olduğunu biliyorum. Hedef bir üst lige çıkmak. Bunu yakalayacak potansiyel de var. İnşallah Küçükçekmece Sinopspor 'a camiasına layık oluruz" diye konuştu.

YORUM YAP