Engin Akın

Şimdi Destek Zamanı


Lig bitmek üzere. Lig derken Bölgesel Amatör Lige yükselme maçlarının sonuna gelmek üzereyiz. Gelinen noktada takım olarak grup ikincisi olan Silivrispor’da sezon öncesi hedeflerin tutturulmasına az kaldı da denilebilir. Beni hayal kırıklığına uğratan Fenerköyspor’dan da umutluyum. Hala çıkma şansları var ve bunu da kullanacaklarına eminim. Fener takımı ortaya koyduğu oyun itibarıyla diğer takımlara nazaran şansı yüksek olsa da normal lig mücadelesi yükselme maçlarında birbirini tutmuyor. Normal ligde oynanan oyun ile yükselme grubu maçlarında yani final maçlarında çok büyük farklılıklar var. Durum böyle olunca da oynanan maçların skorlarını tahmin etmekte zorlaşıyor.

Ben Silivriliyim. Dolayısıyla da ilçemin futbol başarısı benim başarımla doğru orantılıdır. Her yiğidin gönlünde yatan bir aslanın olduğu gibi bunun yanında var olan yedekler de kaçınılmazdır. Örneğin ben Fenerbahçe taraftarıyım. Fanatik olmamakla birlikte her Galatasaray galibiyetinden sonra bir Galatasaraylıyı da kızdırmaktan keyif alırım. Ayrıca Fenerbahçe’den sonra da Gençlerbirliği’ne sempatim var. Bunun nedeni de altyapısının güçlü olmasıdır. Üstte verdiğim örnekle birlikte benim gönlümdeki aslan Silivrispor’dur. Silivrispor’un plasesi ise Alibeyspor ayrıca diğer ilçem takımları da duruma ve döneme göre değişim sağlar.

Silivrispor ligde aldığı sonuçlar itibarıyla önemli bir avantaja sahiptir. Geçen maçlar neticesinde grupta ikinci durumdadır. Bu hafta Çatalca ile bana göre final maçına çıkacaktır. Bu maç Silivrispor lehine sonuçlandığında ise bu ligi bitirmiştir diyebiliriz. Buraya kadar gelinen noktada iyi bir destek sağlamış olan yönetim aldığı bu ivme ile yoluna devam edecektir. Şimdi gelinen noktada tüm Silivri biraz daha destek vermelidir. Hatta bu zamana kadar verilen desteğin on belki de yüz katını vermek zorundadır ki takım çıktığında başarıda payları olsun.

Devamı 16 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP