Silivrispor sahaya iniyor

Silivrispor sahaya iniyor

12.07.2016 09:03:33

Yeni sezon planlamasını yapan Silivrispor'da ilk idman tarihi de belirlendi, yeni transferler ile birlikte mevcut tüm kadro Sertan Güriz nezaretinde 15 Temmuz'da sahaya iniyor.

Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz nezaretindeki takım 15 Temmuz'da sahaya iniyor. Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre tüm kadro yeni sezon için hazırlıklarına ilk olarak kendi sahasında başlayacak. Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş yeni sezon için ilk idmanın yapılacağı tarihi açıkladı. Memiş yaptığı açıklamasında; “Bu tarihe kadar iç transferimizi tamamladık. Dış transferlerde de oldukça dikkatli seçimler yaparak ilerliyoruz.

İLK TRANSFERİMİZ AMET ALBAYRAK OLDU
Bilindiği üzere geçtiğimiz sezonlarda kadromuzda var olan eski oyuncumuz Samet Albayrak ile dış transferdeki ilk imzamızı attık. Samet kalitesini kanıtlamış başarılı bir lig oyuncusudur. Bu ismin tekrar Silivrispor formasını giymesi büyük bir olaydır. Başkanımız Ümit Kalko'nun ve transfer komitesinin emeği vardır bu imzada. İnanıyorum ki yeni sezonda iyi işler yapacaktır.

TAKIMI GENÇLEŞTİRECEĞİZ
Bu sezon kadromuzu 25 kişi ile sınırlayıp sezona bu şekilde hazırlanacağız. İdeal kadromuzu oluşturmamızın ardından geleceği olan genç oyuncu arayışımızı sürdüreceğiz. Her geçen sezon kadromuzu daha da gençleştirme planımızı hayata sokmak zorundayız. Bunun için da gerekli hazırlıklar tamamlanmak üzeredir. Öyle ki bölgemizdeki geleceği olan tüm oyuncuların oynayacakları lig maçlarının hemen hemen hepsini takip edecek bir izleme komitemiz olacaktır. Böylelikle gözden kaçan bir oyuncu olmayacaktır.

15 TEMMUZDA SAHADAYIZ
Tüm hazırlıklarımızın bitmesiyle birlikte kampımıza gideceğiz. Kamp tarihi ve kamp yerimiz tam olarak belirlenmedi. Lakin kamp yeri olarak her zaman olduğu gibi Bolu bölgesi otelleri olması büyük muhtemeldir. Kamp tarihi konusu ise lig başlama tarihinden 10 gün öncesi olabilir. Kampın son günü ile birlikte direk kamp yaptığımız otelden ilk maçımıza hareket edebiliriz. Bu durum netlik kazanmadı daha. Silivri'de yapacağımız ilk idman tarihimiz ise 15 Temmuz'dur. Burada kendi saha ve tesislerimizde 15 Temmuzda startı verip sonrasında kampa kadar çalışmalarımız ve kadromuz şekillenecektir” dedi.

YORUM YAP