Silivrispor, lider sever

Silivrispor, lider sever

16.03.2016 15:46:31

Ligin ikinci yarısının lider ekiplerinden olan Silivrispor zorlu geçen Düzcespor maçından aldığı bir puan ile bir basamak daha yükseldi ve grubunda 14.sıraya yerleşti. Yüksek öğretime geçiş sınavının olması nedeni ile hafta içi oynadığı Düzcespor maçında İbrahim Fatih Dilek ve Veysi Öz'ün kaydettiği gollerle puan alan takım cumartesi ve pazarı izinli geçirerek pazartesi topbaşı yapacak. Sertan Güriz'in cezalı olduğu maçta yedek kulübesinde Ümit Algür ve Bülent Yenidoğan'ın olduğu maçta oyuncuların çıkardığı performans takdir edildi. Hafta sonu kendi sahasında oynayacağı grup lideri Kızılcabölük maçı için hazırlıklarına başlayacak olan Silivrispor'da Düzcespor maçında dizinden sakatlanan Özer Erçili'nin durumu belirsizliğini koruyor.


ÖZER'İN DURUMU BELLİ DEĞİL
Deplasmanda oynanan Düzcespor maçının ikinci yarısında rakibi ile girdiği pozisyonda dizine darbe alan başarılı genç orta saha oyuncusu Özer Erçili'nin durumu pazartesi çekilecek emarın ardından netlik kazanacak. Kulüp masörü Hakan Kırtaş'ın açıklamasında; “Özer'in dizine aldığı darbeden dolayı bir esneme söz konusu. Kesin bir şey söyleyebilmek için emar sonuçlarını görmemiz gerekli” dedi.

YUNUS YAŞAR SARI KART CEZALISI
Hafta sonu lideri ağırlamaya hazırlanan Silivrispor'da orta alanda Özer'in sakatlanmasının ardından takım kaptanı Yunus Yaşar'ın da sarı kart cezalısı olması teknik heyeti düşündürüyor.
Engin AKIN

YORUM YAP