Daha nice 51 yıllara...

Daha nice 51 yıllara...

16.03.2016 15:45:20

Silivri Denizaltı Orkestrası 51. Kuruluş Yıldönümünü, 11 Mart 2016 tarihinde, Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda “Silivri Denizaltı ile Geçmişten Günümüze” adlı konserle kutladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen konseri takip edenler arasında Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu da yer aldı.
Dostlukların ve müziğin 51 yıldır bir arada tuttuğu Silivri Denizaltı Orkestrası eski ve yeni üyeleri konserde bir araya geldi. Erdoğan Eren (Solo Gitar), Gökhan Küçük (Bas Gitar), Hasan Basrimetinoğlu (Org), Korkut Dolu (Bateri), solistler; Erdoğan Boyuneğmez, Güven Girgin'den oluşan kadroya Melisa Şirin Serbetçi solist olarak, Volkan Yaran da yan flütle eşlik ederek dinleyenlere müzik dolu güzel bir gece yaşattılar. Grubun eski üyelerinden Yakup Özgüler ve Halit Kerpikçi de gecenin kıymetli konukları arasında yerlerini aldılar.
Geçmişte orkestrada yer alan rahmetli üyeler unutulmadı. Rahmetle anıldılar. Silivri'nin tanınmış isimlerinden Fuat Bulcan Bircan, orkestranın kuruluş sürecine ilişkin bilgi paylaştı ve üyelerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Silivri Denizaltı Orkestrası'nın ayakta kalması için verdiği desteklerden dolayı Bircan'a teşekkür edildi.


EREN: ÇINARI AYAKTA TUTMAYA GAYRET EDİYORUZ
O yıllarda böyle bir işi başlatmanın cesaret istediğini paylaşan orkestranın 32 yıllık üyesi Erdoğan Eren, “Bu çınarın tohumunu atan grubun eski üyelerine, bizi heveslendiren ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu çınarı ayakta tutmaya gayret ediyoruz.” diyerek eski üyelere ve katkı sunanlara teşekkür etti.
Şarkılar arasında Silivri Denizaltı Orkestrası'nın 51 yıllık geçmişinden güzel ve gülümseten anılar da paylaşılarak geceye renk katıldı.

BALCIOĞLU: SİLİVRİ, SİZİNLE GURUR DUYUYOR
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Başkan Özcan Işıklar adına salondaki herkesi selamladı. Balcıoğlu, Silivri Denizaltı Orkestrası'nın 51. kuruluş yıldönümü kutlama konseriyle salonda adeta tarih koktuğunu paylaşarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Çocukluğumuz, delikanlılığımızda hep vardılar. Rahmetli orkestra üyelerine Allah'tan rahmet diliyorum. Bizi biz yapan değerlerimizi korumalıyız. Onlar gençlerimizin yolunu da aydınlatıyor. Sunduğunuz güzel müzikle geçmişi bu günlere taşıdınız. İyi ki varsınız. Silivri'miz sizinle gurur duyuyor.”
Balcıoğlu, Silivri Belediyesi adına müzik adına ilçemizi gururla temsil eden Silivri Denizaltı Orkestrası'na teşekkür plaketi sundu.
Konser, geçmişten günümüze en güzel şarkılarla devam etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki HASGAL finalde
Sonraki » Silivrispor, lider sever

YORUM YAP