Silivrispor ilk yarıda işi bitirdi 2-1

Silivrispor ilk yarıda işi bitirdi 2-1

1.12.2019 17:17:37

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor çorlu geçmesi beklenen Düzcespor maçını ilk yarıda bulduğu iki golle almasını bildi ve grubunda puanını 20 yaparak Play-Off inadını da sürdürdü.

 

Çatalca Stadı'nda oynanan ve son derece zorlu ve keyifli geçen maçta ev sahibi Silivrispor, Düzcespor karşısında özellikle ilk yarıdaki oyunu üstünlüğünü sahaya yansıttı. Maçı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ile birlikte çok sayıda taraftar takip etti. Maça Silivrispor hızlı başladı ve maçın daha 5.dakikasında Düzce ceza alanı içinde kaleciden seken topu iyi takip eden Ali Zorlu fırsatçılığını gösterdi ve golünü atarak durumu 1-0'a getirdi. Erken gelen golden sonra iyice bastıran Silivrili oyuncular birbiri ardına pozisyonları kaçırmaya başladı. Müsabakanın ilk yarısının bu skorla tamamlanması beklenirken 45+3.dakikada Düzce kalesini cepheden gören yerden kazanılan serbest atışta Silivrili oyuncu Gökhan mükemmel bir frikik golüyle durumu 2-0 yaptı ve soyunma odasına Silivrispor 2-0 üstünlükle gitti.

 

İkinci yarıya oyunun kontrolünü elinden bulundurarak başlayan Silivrispor bu dakikalarda da pozisyonları cömertçe harcamaya devam etti. Müsabakanın 72.dakikasında Silivri ceza alanı içinde yapılan sert müdahaleye maçın hakemi penaltı atışına hükmetti. Düzcespor adına kazanılan penaltı atışını Güney gole çevirdi ve durumu 2-1'e taşıdı. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Düzce takımı Silivri defansını geçemedi ve maç ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

Stat: Çatalca

Hakemler: Burak Güner, Abdurrahman Atabay, Buğra Can Semercioğlu

Silivrispor; Burak 9, Deniz 9, Evren 9, Oğuz 9, Mehmet 9, Bülent 9, Hakan 9 (85' Çağrı 9), Sercan 9 (64' Barış 9), Ali 9, Emin 9 (73' Emrah 9), Gökhan 9

Düzcespor: Orhan 8, Doğancan 8, Sıddık 8 (79' Tunahan 8), Abdulsamet 8, Fırat 8, Enver 8, Necati 8 (46' Melik 8), Burak 8, Güney 8, Yücel 8, Aybars 8 (64' Kadir 8)

Skor: 2-1

Goller: 5' Ali ve 45' Gökhan (Silivri), 72' Güney (Düzce)

YORUM YAP