Silivrispor için, Silivri için haydi stada

Silivrispor için, Silivri için haydi stada

28.09.2017 11:27:18

Lig başından beri bir türlü istediği skorları alamayan Silivrispor, hafta içi oynanacak olan Pendikspor maçına hazır ve taraftarını bekliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini veren Silivrispor, Çarşamba günü kendi saha ve seyircisinin önünde Pendikspor'u ağırlamaya hazır. Silivri Stadı'nda oynanacak olan ve önemli bir doksan dakikaya sahne olacak maçta her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç var. Grupta oynanan maçlarda sahaya yansıyan oyunun puana yansımaması ile çekilen sıkıntıya son verebilmek adına ilçe takımının desteğe ihtiyacı var. Yediden yetmişe herkesin stada gelip takımlarını destekleyerek hak edilen puanın alınması için çalışılmalı.

İşkar: Pendik maçı ile çıkışa geçeceğiz
Son haftalarda kötü bir gidişatta olan Silivrispor'da teknik patron Erdal İşkar umut dolu açıklamalara imza attı ve takımının en kısa zamanda çıkışa geçeceğini bildirdi.
Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar 4 haftanın bir değerlendirmesini yaparak ligin yeni takımı olduklarını, yeni bir takım kurduklarını, zamanla taşların yerine oturacağına inandığını söyledi. Hacettepe maçı sonrası sorularımızı yanıtlayan İşkar,“İlk 4 hafta bizim için şanssız geçti. Maçların 3'ünde iyi mücadele ettik ama sonuca yansıtamadık. Oyuncularımın mücadelesinden, isteğinden 4 maçın 3'ünden memnunum. Çarşamba günü Pendik maçıyla bunu skora yansıtıp çıkışa geçmek istiyoruz. Oyuncularımın hepsine güveniyorum” diye konuştu.
Çarşamba günü kendi sahalarında Pendik ile oynayacakları maça taraftarları da davet eden Silivrispor teknik patronu Erdal İşkar, “Tüm Silivri'nin desteğini bu maçta bekliyoruz. İnşallah Pendik maçı çıkış maçımız olacak. Yeni bir takım, yeni bir lig. Uyum sürecini atlatmaya çalışıyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Daha önce bu süreci yaşadık ama gerekli tecrübe, bilgi, birikim ve donanımla altından kalktık, yine kalkacağız” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP