2. Tüm General Şehit Aydoğan Aydın Futbol Turnuvası tamamlandı

2. Tüm General Şehit Aydoğan Aydın Futbol Turnuvası tamamlandı

28.09.2017 11:25:45

Silivri Tokatlılar Derneği 2. Tüm General Şehit Aydoğan Aydın Futbol Turnuvası final maçı ve şampiyonluk töreni Silivri Kaymakamı Ali Partal'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer Geçit ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yapıcı önderliğinde birlik ve beraberliği sağlam temellere oturtmak, gençliğimizi tanımak ve beşeri ilişkileri geliştirmek açasından önem atfederek geleneksel hale getirmenin amaçlandığı bu yıl 2. si düzenlenen Tüm General Şehit Aydoğan Aydın Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan final maçıyla tamamlandı. Mimar Sinan Mahallesi Agena Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvanın final maçını Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İlçe Başkan Vekili Hazım Araş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Gümüşyaka Tokatspor şampiyon olduğu turnuvada kupalarını Kaymakam Ali Partal'ın elinden aldı. Centilmen takım ödülünü Bozcaalispor kazandı. En Centilmen takıma plaketi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Aras tarafından verilirken, Şampiyon takımın futbolcularının madalyaları da Kaymakam Ali Partal ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

AYDOĞAN AYDIN KİMDİR?
Şırnak Şenoba'da bir askeri helikopter, kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düştü. Düşen helikopterde Tümgeneral Aydoğan Aydın da bulunuyordu. Şırnak şehitleri arasındaki en rütbeli isim 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın oldu. Ona 'Asker Aydoğan' derlerdi çünkü askeri çok severdi. Diğer komutanlara hiç benzemezdi. Gittiği yerde askerle oturur, onlarla yemek yer, onlarla dertleşirdi. Mehmetçiğe olan bu sevgisinden dolayı lakabı 'Asker Aydoğan'dı.

YORUM YAP