Silivrispor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı 1-0

Silivrispor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı 1-0

29.03.2023 17:53:05

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta zirvede bulunan Silivrispor grubunda en yakın takipçilerinden ve bütçe olarak da kendisinden fazlaca olan Doğugücü takımını kendi sahasında 1-0 yenerek hem aradaki puan farkını açtı ve hem de taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı.

Silivri Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası mükemmel üstü bir mücadeleye sahne olan maçta son gülen ev sahibi Silivrispor oldu. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Özellikle orta sahada yoğun bir mücadeleye sahne olan maçta hücuma dönük atakların hemen hemen hepsi sönük geçse de her iki takımın da defansları bu maçta fazlasıyla yoruldu. Müsabakanın 18.dakikasında Doğugücü ceza alanı önünde topla buluşan Tayfur Emre düzgün bir vuruyla topu ağlara yolladı ve durumu Silivri lehine 1-0 yaptı. Bu golle birlikte ilk yarıda başka gol olmadı ve müsabaka 1-0 Silivrispor lehine tamamlandı.

İkinci yarıda oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Silivrispor'da defans ve orta saha rakip takımın hücum organizasyonlarına şans tanımadı. Özellikle ikinci yarıda her iki takımın defans oyuncuları hatasız oynayarak kalelerini gole kapattılar. Silivrispor bu sonuçla puanını 54 yaparak zirvedeki yerini korurken rakibi Doğugücü ise 41 puanda kalarak il kontenjanından düşme potasına girdi. Silivrispor hafta sonu ise bir başka iddialı ekiplerinden Gülcük takımı ile deplasmanda mücadele edecek.
ENGİN AKIN

 

YORUM YAP