Silivrispor’da Kırıkkale hazırlıkları sürüyor

Silivrispor’da Kırıkkale hazırlıkları sürüyor

24.11.2020 09:18:49

Hafta sonu Kırıkkale deplasmanında Büyük Anadolu Kırıkkalespor ile karşılaşacak olan Silivrispor idmanlarının dozunu arttırarak hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Silivrispor zorlu bir hafta için hazırlıklarını yapıyor. Pazar günü Kırıkkale ile yapılacak olan lig maçı için Selimpaşa Karasu Tesislerinde çalışan Silivrispor'da hafif sakatlıkları bulunan Bülent Demir, Tufan Deniz Gelen, Sercan Besler ve Mücahit Karagöz son yapılan idmanda takımla birlikte çalışmalarına başladı. Teknik patron Sertan Güriz'in titizlikle hazırlandığı zorlu müsabakadan mutlak puanlar beklediği ve bunun için oyuncularını özel olarak çalıştırdığı da gözlerden kaçmadı.

İYİ BİR GRAFİK YAKALADIK

Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, İkinci Başkan Mürsel Türk ve İdari Menajer Metin Karaca, Selimpaşa'da yapılan idmanları günü gününe takip ettiler. Başkan Güraslan; “Kırıkkale zor bir deplasman onlar da yaralı takım ve puan için saldıracaklar. Bizim de puana ve puanlara ihtiyacımız var. Bizler de bu bilinçle hazırlanıyoruz. İyi bir grafik yakaladık ve bu grafiği yükselterek sürdürme taraftarıyız. Oyuncularıma ve teknik heyetime güveniyorum. Bu maçı da geçerek rahat bir nefes almak istiyoruz” dedi.

YORUM YAP