
Silivrispor Kulübü Başkan Adayı Murat Yıldız, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı ve Piripaşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş'i ziyaret etti. Ziyarette, mahallelerde planlanan spor projeleri ve muhtarların bu süreçteki katkısı üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.
Murat Yıldız, Silivri'nin 35 mahallesinde sportif anlamda hayata geçirilmesi planlanan projelerin, muhtarların bilgi ve deneyimiyle daha sağlıklı bir şekilde ilerleyeceğini belirterek, “Muhtarlarımız sahayı en iyi bilen, halkla doğrudan teması olan temsilciler. Spor altyapısından gençlerin katılımına kadar birçok konuda mahalle özelinde atacağımız adımlarda onların görüşlerine başvuracağız” dedi.
Ziyaret sırasında Serhat Ateş'le mahalle bazlı spor projeleri ve sosyal bütünleşmeye katkı sunacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Yıldız, “Silivrispor sadece bir spor kulübü değil; bu kentin sosyal dokusuna katkı sunan önemli bir yapıdır. Bu yapıyı mahallelerimizde daha da güçlendirmek için muhtarlarımızla iş birliğini sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Nazik ev sahipliği ve yapıcı fikirleri için Serhat Ateş'e teşekkür eden Murat Yıldız, tüm mahalle muhtarlarıyla benzer temasları sürdüreceğini vurguladı.
Seda ŞİMŞEK