Silivrililer sokak iftarında buluşuyor

Silivrililer sokak iftarında buluşuyor

15.06.2016 14:25:28

Ramazan ayı boyunca düzenlediği sokak iftarlarıyla binlerce vatandaşı bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gümüşyaka, Alibey ve Fatih Mahallelerinde toplumsal kaynaşmanın doruğa çıktığı kardeşlik sofraları kurdu. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının ev sahipliği yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi geleneksel iftar yemekleri, gönüllerin nuru rahmet ayında, dini güzelliklerin yaşandığı, kaynaşma, dayanışma, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği günler olarak idrak edilmeye devam ediyor. Vatandaşla birlikte oruç açan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyelerinin Ramazan sevincine; Gümüşyaka Mahallesinde geçmiş dönem Milletvekili Adayı Yasin Zülbaharoğlu; Alibey ve Fatih Mahallelerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ortak oldu. Akşam ezanı okunmadan önce masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden partililer, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

KAPI KAPI DOLAŞARAK VATANDAŞI İFTARA DAVET ETTİLER
Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ilçe yöneticileri, iftarın verildiği noktalarda bulunan Gümüşhane Kelkitliler, Fenerköylüler Derneği ve Manastır Göçmenleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernekleri ile kahvehane ve evleri ziyaret ederek, vatandaşları komşuluk ilişkilerini geliştirmeyi amaçlayan ve bu bağlamda yıllardır sokak iftarları yapan Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar programlarına bizzat davet etti. İftar sonrasında gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen partililer, uzun uzun istişareler yaparak kardeşlik duygularını pekiştirdi.

İFTAR SONRASI AK NOKTA ÇALIŞMASI
Silivri sahiline geçen ekip burada Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından açılan AK Nokta'yı ziyaret ettiler. AK Nokta Stant ve Üye Çalışması kapsamında ziyaretçilere şeker ve kahve ikram edilirken ayrıca ziyaretler esnasında halkın dilek, görüş, öneri ve şikâyetleri dinlenerek gerekli notlar alındı. Parti çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmetleri gibi birçok konuda halkın bilgilendirilmesini önemseyen teşkilat mensupları, aynı zamanda üye çalışmasının da yapıldığı AK Nokta'da vatandaşların partiye hızlı erişimini sağlayarak seçmenin desteğini sahada topladı.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP