Silivrililer ramazan sofralarında buluşuyor

Silivrililer ramazan sofralarında buluşuyor

7.04.2022 14:31:56

Silivri Belediyesi tarafından Ramazan'ın ilk gününden itibaren her akşam en az iki mahallemiz ve sürekli olarak eski festival alanında kurulan gönül soflarında vatandaşlarımız birlikte iftar yaparken Başkan Volkan Yılmaz da ekibi ile beraber yanlarında oluyor.

Silivri Belediyesi iki yıldır salgın nedeniyle ara verdiği İftar Davetlerine Ramazan ayıyla beraber aralıksız devam ediyor. Selimpaşa, Ortaköy, Kadıköy, Gazitepe, Büyük Kılıçlı ve Akören'de düzenlenen iftarlara Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları ile katılım gösteren Başkan Volkan Yılmaz halka hitap ederek dayanışma ve yardımlaşmanın önemini vurguluyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar organizasyonlarına Ramazan boyunca devam edeceklerini belirten Başkan Volkan Yılmaz, Silivrililere davetini her fırsatta yeniliyor.

Silivri Belediyesi ayrıca Ramazan ayı boyunca eski festival alanında kurulan iftar çadırında belediye yemekhanesinde pişirilen yemeklerle her gün 600 vatandaşımıza iftar ikramında bulunuluyor.

Ramazan dolayısıyla Silivri Belediyesi aşevi kapasitesi de 600'den 1000 kişiye çıkartıldı, evlerinde yemek yapma imkânı olmayan 250 yaş almış büyüklerimizin evine iftarlık yemek götürülmekte.

YILMAZ: GÖNÜL SOFRALARINA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Tüm hemşehrilerini iftar sofralarına davet eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Ramazan ayı boyunca yaklaşık 80.000 vatandaşımızla iftar yapmayı, soframızı paylaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca meddah gösterileri, skeçler, orta oyunları, Hacivat-Karagöz perde oyunları ile Ramazan ayının manevi coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Bolluk, bereket ve dayanışma ayı olan Ramazan boyunca kuracağımız gönül sofralarına tüm hemşehrilerimizi bekliyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Önümüzdeki günlerin iftar programları şöyle

07 NİSAN 2022 PERŞEMBE   

Fatih Mahallesi / Roman Günü Özel İftarı     

Büyükçavuşlu Mahallesi / Düğün Salonu

Çayırdere Mahallesi / Okul Bahçesi

08 NİSAN 2022 CUMA                 

Selimpaşa Mahallesi / Yoğurthane Bölgesi

09 NİSAN 2022 CUMARTESİ         

Değirmenköy Mahallesi / Kapalı Pazar Yeri

10 NİSAN 2022 PAZAR                  

Gümüşyaka Mahallesi / Kapalı Pazar Yeri

 

 

 

YORUM YAP