Silivrili voleybolcular kol kola açılışta

Silivrili voleybolcular kol kola açılışta

12.04.2017 09:07:03

Silivrispor Voleybol Bayan Voleybol takımı ile Çağrıbey Voleybol takımına dahil olan tüm sporcular hafta sonu Akören'de gerçekleştirilen tesis açılışına katılarak ilgi odağı oldular.

Baş antrenörlüğünü Umut Tilev'in yaptığı ve aldığı başarılarla isminden sıkça söz ettiren Silivri'nin başarılı voleybolcu kızları tarafından hem bir dostluk göstergesi hem de bir gövde gösterisi yapıldı. Silivri, Akören Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan tesislerin açılış törenine katılan Silivrisporlu ve Çağrıbeyli Voleybolcu kızlar açılışın ardından tesislerin kapısında ilçe protokolü ile birlikte hatıra fotoğraf ta çektirme imkânı buldular.
Hafta sonu yapılan bir tören ile mahalle halkının kullanımına sunulan sportif tesislerin açılışı bizzat Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından yapılmıştı. Özcan Işıklar ve ilçe protokolünün katılımı ile yapılan açılış törenine katılan Umut Tilev'in baş antrenörlüğündeki iki voleybol takımı ile yakından ilgilenen Başkan Özcan Işıklar, sporcular ile bire bir sohbet etme imkanı da buldu.

YORUM YAP