Çilli’den Çalışkan ve ekibine kutlama ziyareti

Çilli’den Çalışkan ve ekibine kutlama ziyareti

12.04.2017 09:09:59

Özel Çilli Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan ve ekibini ziyaret ederek kutladı.

Özel Çilli Anaokulu, Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla geçen hafta İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İnsanlarımızın huzurunu ve güvenini sağlamak gibi kutsal bir görevi üstlenen Polis teşkilatımızın ilçe temsilcilerini bu gururlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Okul Müdürü Şule Özerel, öğretmen ve öğrencileri, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Polis teşkilatımızın daima muhtaçların yanında, zorbaların ve hainlerin karşısında sürdürdüğü mücadele dolayısıyla kendilerini tebrik ettiler. Çilli öğrenci ve öğretmenleri, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan ve personelinin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
Özel Çilli Anaokulu, dün de Polis veli ve çalışma arkadaşlarını ağırladı. Emniyet mensupları, öğrencilere mesleklerini tanıttılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP