Silivrili okçular Ankara’da

Silivrili okçular Ankara’da

25.02.2017 10:48:05

Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Navek firması tarafından ortaklaşa organize edilen Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonasına katılmak için 11 Silivrili okçu aileleriyle birlikte Ankara'da.

Silivri Yüzok Okçuluk Kulübü'nün minik sporcuları 24-26 Şubat tarifleri arasında Ankara'da. Ankara'nın Çankaya ilçesinde Okçuluk Federasyonu ve Navek firması tarafından organize edilen Minikler Türkiye Şampiyonasına Silivrili 11 sporcu katılıyor. Silivri Spor Salonu'nda yapılan son idmanlarının ardından aileleri ile birlikte Ankara'ya hareket edildi. Ankara'da üç gün sürecek olan turnuvaya Silivri'den, baş antrenör Erol Türkekul nezaretinde Nil Baysalgil, Salih Arda Akın, Dilşer Göçmen, Esila Banu Çiftçi, Selen Koçan, Sait Eren Şenyer, Ata Efe Bıyıklı, Dora Terzioğlu, Defne Tuncel, Kuzey Yalın, Zeynep Ersöz katılım sağlayacak. Ankara, Hilton Otel'de konaklayacak olan Silivrili sporcular yine aynı otelde rakipleri ile yarışacaklar.

GENCOĞLU SPORCULARI UĞURLADI
Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Ankara'da Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan 11 Silivrili okçuyu uğurlamaya geldi. Silivri Yüzok Spor Kulüp Başkanı Engin Akın'dan yapılacak şampiyona hakkında da bilgiler alan Gencoğlu, yarışmada tüm sporculara başarılar dilerken turnuva dönüşü kendilerine güzel bir sürpriz yapacağını da yolculuk öncesi çocuklara hatırlattı.

MURAT CEYLAN'A TEŞEKKÜR
Silivri Yüzok Spor Kulüp Başkanı Engin Akın, Ankara'da gerçekleştirilecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası öncesinde kulüp sporcularının ulaşım sponsoru olan ve Silivri'nin tanınmış spor adamlarından olan Murat Ceylan'ın sahibi olduğu Ceylan Turizme de teşekkür etti. Kulüp Başkanı Engin Akın yaptığı açıklamasında; “Uzun zamandır tanıdığım değerli spor adamı Murat Ceylan'ın sahibi olduğu Ceylan Turizm firması bizim Ankara'daki turnuvamıza ulaşım sponsoru olmuştur. Yaklaşık dört yılı aşkın bir süredir iller arası turnuvalarda bizim en büyük sıkıntımız ulaşım olmuştur. Ankara'daki turnuvaya katılma kararımızın ardından ulaşım için arayıştaydık. Sonunda Murat Ceylan'ın sahibi olduğu firma bize öyle bir fiyat verdi ki. Murat Ceylan'ın sayesinde neredeyse yarı fiyatına ilçemizi Ankara'da temsil edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP