Silivri, Silivri’ye 6 attı puanı Erbaa aldı

Silivri, Silivri’ye 6 attı puanı Erbaa aldı

10.09.2023 11:29:35

Silivrispor ligin açılış maçında çıktığı Erbaa deplasmanında kalesinde gördüğü 6 golle tarihinin en büyük yenilgisini ve bu skorla lige çok kötü bir başlangıç yaptı. Takım tarihinde en çok hata yaptıkları, hatırlamak istemedikleri bir maç oldu.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Silivrispor, puan veya puanlar için gittiği Tokat deplasmanında Erbaaspor'a 6-0 gibi farklı skorla mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Maça etkili başlayan ev sahibi Erbaaspor oldu. 12. dakikada gelişen atakta topu sol kanattan ceza sahası içine gönderen Erçin'in pasıyla buluşan Tayyib, fileleri havalandırdı ve skor 1-0 oldu. İlk yarı ev sahibi Erbaaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan Erbaaspor'du. 50. dakikada gelişen atakta Çağrı, Silivrispor savunmasının arkasında İbrahim'i topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim sağından yaptığı vuruşla topu filelerle 2. kez buluşturdu. 74. dakikada Cemal'in sağ kanattan kullandığı korner vuruşunda ceza sahası içinde topla buluşan Oğulcan skoru 3-0 yaptı. 87. dakikada Silivrispor savunmasının hatasını değerlendiren İbrahim Kaya'nın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şut filelerle buluştu. 4-0. 88. dakikada sağ kanattan gelişen Erbaaspor atağında Erçin'in ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Görkem'in şutu filelerde skoru 5-0'a taşıdı. 90+2. dakikada sağ kanattan gelişen Erbaaspor atağında Erçin'in ceza sahası içine gönderdiği topa İlker'in şutu maçın skorunu 6-0 olarak belirledi. Karşılaşma Erbaaspor'un 6-0 üstünlüğüyle sona erdi. Sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Silivrispor, hiç ummadığı bir skorla karşı karşıya kalarak evine üzgün dönmek zorunda kaldı.
Engin Akın

STAT: İlçe
HAKEMLER: Serkan Gürbüz, Mehmet Saldıraner, Yunus Yıldız
ERBAASPOR: Onur, Erdi, Çağrı, Tahsin (85' Görkem), Mehmet Tosun (85' İlker), İbrahim Kaya, Erçin, Birkan, Oğulcan (78' İbrahim Konuksever), Aykut (71' Cemal), Tayyib (78' İsmail)
SİLİVRİSPOR: Mehmet Doğan, Mehmet Uslu, Mehmet Aydın, Halil Çiçek (46' Ertuğrul), Emre Eser (68' Emre Demir), Oğuz, Bahadır, Kerim, Hasan (81' Seymen), Arda (59' Halil Uysal), Tugay
GOLLER: 12' Tayyib, 50 ve 87' İbrahim Kaya, 74' Oğulcan, 88' Görkem, 90+2' Elçin (Erbaaspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Tosun, Çağrı (Erbaaspor)

 

YORUM YAP