Silivri saldırıya kayıtsız kalmadı

Silivri saldırıya kayıtsız kalmadı

1.08.2018 10:09:51

Hakkari'de yaşanan ve asker eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğinin hayatını kaybettiği terör örgütü PKK'nın hain saldırısını nedeniyle ilçemiz siyasilerinden lanet ve başsağlığı mesajları geldi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hain saldırıya ilişkin duygularını “Terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit düşen anne ve yavrumuza Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde ifade ederken, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Hakkari'de kahpece bölücü terör örgütü tarafından Şehid edilen Asb. kardeşimizin eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa'ya Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Bu teröre lanet olsun!!! Hakkari Yüksekova'da hain terör örgütünün saldırısı sonucu bir askerimizin eşini ve 11 aylık melek bir yavrumuzu kaybettiğimizi içimiz yanarak öğrendik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim” dedi MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da görüşlerini şöyle ifade etti: “Kundaktaki bebeğe kurşun sıkan PKK gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi! Demokrasi havarisi kesilip; terör örgütünün uzantısına siyasi temsilci diyenler, Demirtaş'a özgürlük korosuna katılanlar, terörün TBMM'de temsiline imkan tanıyanlar. Bu vahşette vebaliniz var...”

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, saldırıyı “Hakkari Yüksekova'da PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu Şehit olan kahraman astsubayımızın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık evladı Mustafa Bedirhan'a Allah'tan rahmet diliyorum. Aziz ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun… Kahrolsun PKK” dedi, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer görüşlerini şu şekilde yansıttı: “Lanet olsun terörden beslenene, terörü besleyene, teröre çanak tutana… Hepinize Lanet Olsun! Hakkari Yüksekova'da astsubay eşini ziyaret dönüşünde hain teröristler tarafından katledilerek şehit olan Nurcan Karakaya'ya ve 11 aylık masum yavrumuza, Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum.”

YORUM YAP