Silivri Ortaokulundan Emniyet Müdürlüğüne teşekkür

Silivri Ortaokulundan Emniyet Müdürlüğüne teşekkür

15.04.2019 10:44:40

Silivri Ortaokulu, Polis Haftası dolayısıyla kutlama ziyaretinde bulunarak daima yanlarında olan İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

Silivri Ortaokulu Müdürü Selen Şengün, okul öğretmenleri ve öğrencileri, Türk Polis Teşkilatının 174'ncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolasıyla geçen hafta, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'ü ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Taner Ertürk, kendilerini ziyaret eden Okul Müdürü Selen Şengün ve okulu temsil eden öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Silivri Ortaokulu öğrencileri, polis teşkilatımıza yönelik duygularını yazdıkları metni Emniyet Müdürü Taner Ertürk'e iletti.
Okul Müdürü Selen Şengün, Türk Polis Teşkilatımız için hazırlatılan 174.yıldönümüne yönelik plaketi İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk'e takdim etti. Plakette, “Silivri Ortaokulu Ailesi olarak huzur ve can güvenliğimiz için daima yanımızda olan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünü kutlarız.” yazısı yer aldı.
İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, öğrencilere yönelik hediyelerini sundu. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Haber Merkezi

YORUM YAP