Silivri Ortaköy Stadı Ağustos sonu teslim

Silivri Ortaköy Stadı Ağustos sonu teslim

29.07.2023 11:45:02

Yıllardır bir tadilat görmeyen ve zemininde futbol oynamanın bile tehlikeli görülerek resmi maçların verilmediği Silivri Ortaköy Stadı'nda son işlemler de tamamlanmak üzere.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın kesin talimatları çerçevesinde yapımına başlanan Ağustos ayı sonunda gençlerin hizmetine açılacak statta işler olanca hızıyla devam ediyor. TFF tarafından resmi maçların oynanması zeminin bozukluğu nedeni ile yasaklanan Silivri Ortaköy Stadı'nın müteahhidi stadı Ağustos ayı sonunda teslim ediyor. Müjdat Gürsu Stadı ve Değirmenköy Stadı ile birlikte ilçenin ağır spor yükünü çekin resmi maçların oynanabileceği statlardan Ortaköy Stadı gün sayıyor. 90x60 ebatlarında ve resmi maç oynamaya müsait durumdaki statta ebatlarla oynama olmadı ve resmi maç oynayabilme statüsünde değişiklik olmadı. Statta ayrıca 1000 kişilik tribünleri baştan aşağı yenilenerek en iyi maç izleme keyfini verecek şekilde düzenlendi. Stat çevre düzenlemesi yenilenerek kale arkaları ile birlikte sporcuların soyunma odaları da yenilenerek gençlerin hizmetine giriyor.

SENTETİK ZEMİN YENİLENDİ
İlk yapıldığı zamandan kalan sentetik zemin de sökülerek tamamen yenilendi. TFF standartlarındaki zeminin eskisine oranla daha yumuşak ve uzun ömürlü olduğu bildirildi.
ENGİN AKIN

 

YORUM YAP