
Silivri Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği Başkanı Metin Oral, 41. Değirmenköy Domates Festivali ve Tarım Şenliği açılışında yaptığı konuşmada, “Çiftçi varsa hayat var, çiftçi varsa gelecek var” diyerek üreticinin önemine vurgu yaptı.
Değirmenköy Domates Festivali ve Tarım Şenliği açılışında konuşan Silivri Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği Başkanı Metin Oral, protokol üyelerini ve çiftçileri selamlayarak başladığı konuşmasında, “Bugün burada çiftçinin emeğini taçlandıran bir festivaldeyiz” dedi.
“DESTEKLER BİZE GÜÇ VERİYOR”
Çiftçiliğin geleceği için verilen desteklerin önemine değinen Oral, “Çiftçilik mesleğini idame ettirirken, Büyükşehir Belediyemizin ve Silivri Belediyemizin yaptığı destekler bize çok büyük bir güç veriyor. Bu katkıların artarak devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”
Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Oral, “Bu festivale ve fuar alanının hazırlanmasında emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.
“BEREKETLİ VE SAĞLIKLI BİR SEZON DİLİYORUM”
Çiftçilere yeni sezon için temennilerde bulunan Oral, “Önümüzdeki sezonun bereket ve sağlık getirmesini diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Sevginar SALİ