Silivri’nin yoğurdu Beyciler’de üretiliyor

Silivri’nin yoğurdu Beyciler’de üretiliyor

3.05.2017 14:04:19

Silivri'nin kültürel ve manevi mirasına sahip çıkarak meşhur yoğurdunun özgün niteliği ile gelecek nesillere ulaşmasını sağlamayı hedefleyen Ali Kahveci ile Olcay Seçilir tarafından kurulan Hasan Efe Tarihi Silivri Yoğurdu imalathanesi, Çarşamba günü itibariyle seri üretime başlayacak.

Geleneksel damak tadının gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak amacıyla işadamları Ali Kahveci ve Olcay Seçilir'in ortaklığında Beyciler Köyü'nde kurulan Hasan Efe Tarihi Silivri Yoğurdu imalathanesi, meşhur Silivri yoğurdunun en doğalını ve tazesini büyük bir titizlikle Silivrililerle buluşturuyor. Hasan Efe Tarihi Silivri Yoğurdunun parmak ısırtan lezzeti, müstahsillerden toplanan manda, inek ve koyunların taze sütlerinden elde edilen karışım özünden geliyor. Ham maddenin elde edildiği ilk aşamadan başlayarak, tüketicinin sofrasına gelene kadar geçen her aşamada hijyen koşullarının etkin bir şekilde uygulandığı üretim tesisi, insan tüketimine güvenli ürün sunabilmek adına gıda mevzuatına uygunluğunun prosedürlerini hızlıca tamamlıyor. Tüketicilerin özellikle de çocukların gelişim ve sağlıklarına katkıda bulunmayı önceleyen girişimci işadamları, kaymaklı sade yoğurdun yanı sıra ballı, cevizli, meyveli ve benzeri çeşitlerle minikleri yapay tatlardan uzaklaştırarak onlara severek tüketecekleri doğal bir beslenme alışkanlığı kazandırmak istiyor. Hasan Efe Tarihi Silivri Yoğurdu imalathanesinde, kapalı sistem ile katıksız, gerçek anlamda organik üretim yapılmakta…

MUTLAKA TADINA BAKILMASI GEREKEN BİR LEZZET
İlçemizin en önemli yerel değerlerinden biri olan yoğurdu Hasan Efe Tarihi Silivri Yoğurdu markasıyla üretmeye başlayan Ali Kahveci ve Olcay Seçilir, iştah kabartan bu lezzetleri Silivri sahilindeki satış noktasında tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP