“Silivri’nin hizmet unutulmuşluğuna son verelim”

“Silivri’nin hizmet unutulmuşluğuna son verelim”

12.03.2019 14:17:37

Olta Restoran'da erkek kuaförlerle Pazar günü kahvaltıda bir araya gelen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, onlara “Gelin desteklerinizle Silivri hayalime ortak olun, hizmet unutulmuşluğuna bir son verelim” sözleriyle seslendi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, erkek kuaförlerle Pazar günü Olta Restoran'da kahvaltıda bir araya geldi. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan'ın da katıldığı toplantıda Yılmaz, kuaförlere şöyle seslendi: “Projelerimizi anlamlandıracak, bunların demir yığından olmadığını gösterecek unsurun burada çocukların, gençlerin, eğitimli bireylerin, donanımlı bir neslin ruh katmasıyla mümkün olacak. Bize düşen görev, Silivri'de ülkesini, milletini, devletin sevin, Atatürk'ün izinden giden, kültürlü, eğitimli, sanat ve sporla tanışmış ve bir nesli yetiştirim ilçemiz geleceğini şekillendirmek.

“SİLİVRİ'Yİ BÜTÜNCÜL DÜŞÜNECEĞİZ”
Yatırımlarımızı yaparken, Silivri'yi bütüncül düşüneceğiz. İlçemiz sadece sahil ve merkezden ibaret değil. Bunu böyle gören zihniyetten arındıracağız. Silivri'nin mahalleleri var. Sayalar'daki çocuklarımızın da sinema ve tiyatro izleyebilmeli. Oradaki kadınlarımızın sosyal, kültürel, siyasi hayatla buluşmaları neredeyse imkânsız. Biz onları da dahil edeceğiz. Oradaki çocuklarımızı ve gençlerimizi kahvehane köşelerinden kurtarıp Gençlik ve Spor Merkezlerine, tiyatrolara götürmeliyiz. Tiyatrosu Ali Solmaz kardeşim de burada bizimle birlikte. Heyecanı ve enerjisi var. Biz Silivri'nin her köyünde tiyatro sahneleyeceğiz. Bütün okullarımızda piyesler sahneleyeceğiz. Silivri'deki insanların buna ihtiyacı var. Sosyalleşmek isteyen insanlar Büyükçekmece'ye gitmek zorunda kalıyorlar. Bakın, Bahçelievler'de 10 tane yüzme havuzu, 15 tane spor salonu var. Ben utandım. Silivri'de niye yok? Bunları diğer ilçelerde yapanlar uzaydan mı geldi? Bunları yapmayan insan ı tasa etmez mi?

“GELİN, SİLİVRİ'NİN HİZMET UNUTULMUŞLUĞUNA BİR SON VERELİM”
Lütfen, bunları gözden geçirin. İdeolojik düşünmeyin, gelin Silivri'nin hizmet unutulmuşluğuna bir son verelim. Sizi unutanlar, sizden 5 yıl daha görev istiyor. Projelerinin kaçını bitirdiler? Silivri'de şu anda mimari anlamda devam eden bir proje yok. Olmayan projelerle sizden oy istiyorlar. 10 Yılda yapmadıkları Kültür Merkezi, piknik alanı, spor salonu için mi? Bir sosyal tesisimiz dahi yok. Lafa gelince sosyalcilik, halkçılık deniyor. Ben vatandaşın belediye başkanı olmak istiyorum. Örneğin, Selimpaşa'da, 20 bin insan yaşıyor, ne bir spor salonu, ne kültür tesisi var. Kaynakları doğru bir şekilde kullanıp, her yere dağıtmak istiyoruz, her mahallemiz bunlardan yararlanmalı.

“CEKETİNİ KOYSA NASIL OLSA SEÇİLECEK ZİHNİYETİNİ TAŞIYOR!”
Otopark probleminden en çok siz muzdaripsiniz. Otopark sorunu yok diyenler, bugün projelerine koymuşlar. Niye yapmadınız? Yapacak mı zannediyorsunuz? Ceketini koysa nasıl olsa seçilecek zihniyetini taşıyor! 31 Mart'ta insanlar partileri bir kenara bırakıp, onlar için koşan insanlara oy verecekler. Kimse Silivri'yi çantada keklik görmesin. Bu seçimde hizmete oy verilecek.
Trafik de içinden çıkılmaz bir hal aldı. Projelerimizle Merkez ve Yeni Mahalle ulaşımını kolaylaştıracağız. Siz kuaförlere her türlü mesleki destek sunacağız.
Silivri'deki esnafın, çiftçinin, iş insanının yanında olacağız. Sorunları büyütmeyeceğiz, halının altına süpürmeyeceğiz.

“GELİN DESTEKLERİNİZLE SİLİVRİ HAYALİME ORTAK OLUN”
Silivri ile ilgili çok büyük bir hayalim var. İstanbul'un kıyısında 10 milyon insanın tatil yapabileceği bir yer burası. Buranın doğasını ve estetiğinin bozmadan, doğasını koruyarak gelirini artıracağımız refahını yükseltebileceğimiz bir marka şehir olabilecek bir ilçede yaşıyoruz. Silivri'yi biz niye Eskişehir, Safranbolu, Şirince, Ayvalık, gibi marka yapmayalım? Bunları uzaylılar değil, o yörenin insanları yaptı. Gelin, tarihi eserleri canlandıralım. Yöresel Pazarı kuralım. Yat limanını yapalım. Trap Tesisini kuralım. Mavi bayraklı aile plajlarımızı yapalım. Ormanda yürüyüş yolları yapalım. Organik tarımın yapılacağı seraları kuralım.
Gelin hayalime ortak olun, Silivri'yi güzel bir geleceğe hazırlayalım. Kaymakamlık binasını oradan çıkarıp, Kent Müzesi yapalım. Silivri Platformu adı altında hep birlikte karar verelim. Oy kaygısından uzak bir platform istiyorum. Başında ben değil, kaymakam olsun, Silivri'nin her hücresinin temsilcileri bir araya gelsin. Tek kaygıları Silivri olsun. Bu platformu kuralım ve görün bakalım marka şehir oluyor muyuz olmuyor muyuz? Silivri'yi marka yapma hayali kuruyor ve bana destek olacak hemşerilerimi arıyorum. Bana destek olun, oy verin, gerçekleştirelim.

“10 YILDIR, BİR ARPA BOY YOL GİDEMEDİLER”
Başımızda öncelikleri Silivri olan idarecilerimiz olsun. Silivri'yi unutmuş, dokunmaktan imtina eden yöneticilerle bu işlerin yapılabilmesi imkânsız. 10 Yıldır bir arpa yol gidemediler.” Haber Merkezi

YORUM YAP