“Silivri’nin geleceğine ışık tutma gayretimiz sürecek”

“Silivri’nin geleceğine ışık tutma gayretimiz sürecek”

3.05.2018 09:41:49

Büyük Ova ilan edilen bölgelerde vatandaşları bilgilendirmeyi sürdüren Başkan Işıklar ve ekibi, yasal ve Silivri'nin geleceğine yönelik gelişmelere ışık tutma gayretlerinin devam edeceğini ifade etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyük Ova ilan edilen bölgelerimiz ile ilgili bilgilendirme toplantılarına en son Çeltik, Seymen ve Yolçatı ile devam etti. Teknik ekibi ile bölgeyi kanun ile birlikte bekleyen akıbeti paylaşan Işıklar, arazilerin değer kaybı değil aksine kazanımının söz konusu olduğunu belirterek, vatandaşlara yerlerini ucuza satın almaya çalışanlara karşı uyardı.
Büyük Ova ilanı ile alakalı bölge sakinlerini bilgilendiren ve beklenen gelişmeler hususunda paylaşımda bulunan Işıklar, vatandaşların görüşlerini aldı, sorularını yanıtladı.
Silivri planlamasına yönelik değerlendirmelerin yer aldığı toplantılarda yerel hizmetler hususu da sıkça yer aldı.
Işıklar, yasanın Bakanlar Kurulu kararıyla çıktığını vurgularken bölgemizin bu düzenlemeden en iyi ve doğru şekilde faydalanması için yerel yönetim olarak yol gösterici ve geleceğe ışık tutan görevlerini yakından takipte olduklarını vurguladı.
Haber Merkezi

YORUM YAP