Silivri Kaymakamı Eren Taksi esnafının istek ve beklentilerini dinledi

Silivri Kaymakamı Eren Taksi esnafının istek ve beklentilerini dinledi

24.09.2026 10:12:46

Silivri Kaymakamı Murat Eren, Silivri Merkez Taksi esnafına iadeiziyarette bulundu. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gürkan Ölçer'in de hazır bulunduğu buluşmada esnafın istek ve beklentileri üzerine görüş alışverişi yapıldı.
Silivri Kaymakamı Murat Eren, ilçedeki temaslarını sürdürerek Silivri Merkez Taksi esnafına iadeiziyarette bulundu. Taksicilerle sohbet eden Eren, esnafın çalışma koşullarına ilişkin görüşlerini, isteklerini ve beklentilerini dinledi. Ziyarette Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gürkan Ölçer de hazır bulundu.
TAKSİ ESNAFIYLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Buluşmada taksi esnafının günlük çalışmalarına ilişkin konular ele alındı. Esnafın dile getirdiği talepler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Silivri Merkez Taksi esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Kaymakam Eren'e teşekkür etti.
Seda ŞİMŞEK

 

YORUM YAP