İYİ Gençlik Silivri, “Tek kurucum Atatürk diyorsan sen de bize katıl” sloganıyla Silivri merkez ve Selimpaşa'da broşür çalışması gerçekleştirdi. İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Mert Erişken de gençlerin çalışmalarına destek verdi.
İYİ Gençlik Silivri, ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdiği saha çalışmalarıyla vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor. Gençlik teşkilatı, hazırladığı “Tek kurucum Atatürk diyorsan sen de bize katıl” yazılı broşürleri Silivri merkezde araçlara bıraktı, ardından çalışmasını Selimpaşa Mahallesi'nde sürdürdü.
“BİZ BAŞKA BİR KURUCU ÖNDER TANIMIYORUZ”
Çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e vurgu yapılarak, “Bizim için tarih nettir, duruş nettir, söz nettir: Biz başka bir kurucu önder tanımıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde; akılla, bilimle, cesaretle ve Cumhuriyet sevdasıyla yürümeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
İYİ Gençlik Silivri, Silivri merkezde gerçekleştirilen çalışmanın ardından Selimpaşa'da da broşür dağıtımına devam ederek, faaliyetlerin farklı bölgelerde süreceğini duyurdu.
ERİŞKEN'DEN GENÇLERE DESTEK
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Mert Erişken de gençlik teşkilatının çalışmalarına destek verdi. İYİ Gençlik Silivri tarafından yapılan paylaşımda Erişken'e teşekkür edilerek, “Silivri'de gezilmedik sokak, konuşulmadık insan bırakmayıncaya dek mücadelemiz ve azmimiz devam edecektir” denildi.
Gençlik teşkilatı ayrıca çalışmalarının amacını, “Biz Türk gençlerinin tek menfaati Türk milletinin refahı, birliği ve dirliğidir” sözleriyle ifade etti.
Buket KARAHIZIR






