Silivri, Gençlik ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

Silivri, Gençlik ve Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

12.05.2023 17:38:59

Silivri Belediye Başkanı VolkanYılmaz, ilçemizin 20 yıllık rüyası ve seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirmek üzere Silivri Gençlik ve Kültür Merkezi'nin çalışmalarının startını verdi.
Silivri Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi'nde deprem hasarlı olduğu için yıkımı gerçekleştirilen ek hizmet binasının bulunduğu alan üzerine inşa ediliyor. 13.250 m2 kullanım alanı ve zemin+4 kat olarak hayata geçiyor.
BİRÇOK HİZMET ALANININ BULUNACAĞI, GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ BİNA İNŞAATINA BAŞLANDI
İçerisinde Robotik Kodlama Atölyesi, Satranç Odası, Dijital Fotoğrafçılık Atölyesi, 3D Ürün, Çok Amaçlı Salon, Müzik-Ahşap-Resim Atölyesi, Sergi Salonu, Kafeterya, 400 Kişilik Konferans ve Nikâh Salonu, Marangozluk Atölyesi, Resim Atölyeleri, Müzik Atölyesi, Toplantı Odası, Derslikler, Kütüphane, İdari Hizmet Ofisleri, Çok Amaçlı Salonlar, Sergi Salonları, Otoparkve birçok hizmet alanının bulunacağı, Gençlik ve Kültür Merkezi bina inşaatınabaşlandı.
FORE KAZIK VE JET GROUT KOLON İMALATI YAPILACAK
Proje kapsamında zemin güçlendirme amacıyla fore kazık ve jet grout kolon imalatı yapılacak. Başkan Volkan Yılmaz, “Çalışmaların en hızlı ve kısa sürede tamamlanması için gereken hassasiyet gösterilecektir. Zemin çalışmaları esnasında meydanda gelebilecek yüksek ses ve sarsıntılar nedeniyle tüm hemşehrilerimizin sabır ve anlayışına sığınıyor, projemizin Silivri'mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP