Silivri EXPO hazırlıklarını incelediler

Silivri EXPO hazırlıklarını incelediler

27.04.2016 13:07:11

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Silivri Belediyesi işbirliği ile bu sene 26-27-28 Mayıs tarihleri arasında ikincisini düzenleyeceği Silivri EXPO'nin düzenleneceği yeri Başkan Işıklar ve Hakan Kocabaş birlikte inceledi. Maxi Alışveriş Merkezinde bulunan eski mobilya mağazasında fuar için devam eden düzenleme ve hazırlıkları yerinde inceleyen Işıklar ve Kocabaş, son durumu değerlendirdi.

IŞIKLAR: SİLİVRİ'YE YAKIŞAN BİR FUAR OLACAK
Ziyaretin ardından “Son derece büyük ve şık bir ortamda, Silivri'mize yakışır şekilde gerçekleştirilecek fuar için katkı sunan başta AVM yönetimine, müdürü Hakan Kara ve çalışanlarına teşekkür ederim” diyen Işıklar, fuar katılımcıları yanı sıra halkın da sürece dahil olması için gerekli duyuruları ortak bir biçimde gerçekleştirmenin önemine işaret etti.

KOCABAŞ NE DEMİŞTİ?
Fuarın bu yılki kapsamı hakkında Kocabaş, kısa bir süre önce gazetemize verdiği mülakatta şunları söylemişti: “Büyük oranda kendi üyelerimizi alacağız yanında da Silivri'nin sivil toplum kuruluşlarından, okullarından olabilir.
Özellikle engelli çocuklarımızın eğitim kurumlarından birini alacağız ki orada kendi yaptıklarını göstersinler. Onun dışında da TRAKYASİFED'te organik bağımız var. O yüzden imkân olursa hem Edirne, hem Lüleburgaz hem de Çorlu SİAD'tan gelebilen üyeleri orada tanıtmak istiyoruz. Birlikte iş yapabileceğimiz firmaları özellikle seçmek istiyoruz.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP