Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Halkbank Silivri E-5 Şube Müdürü Ramazan Altınkaya ile bir araya gelerek esnaf ve sanatkârların finansmana erişimi, kredi imkânları ve güncel bankacılık uygulamalarını değerlendirdi.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Halkbank Silivri E-5 Şube Müdürü Ramazan Altınkaya ile gerçekleştirdiği görüşmede, oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarını ve beklentilerini gündeme taşıdı.
ESNAFIN KREDİ İMKÂNLARI ELE ALINDI
Görüşmede esnaf ve sanatkârların finansmana erişimde yaşadığı süreçlerin yanı sıra kredi imkânları ve güncel bankacılık uygulamaları ele alındı. Üyelerin yararlanabileceği finansman olanakları konusunda da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Koçer, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Esnafımızın ihtiyaç ve beklentilerini aktardığımız görüşmede, üyelerimizin yararlanabileceği finansman olanakları hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Koçer, nazik ev sahipliği ve ilgisi dolayısıyla Halkbank Silivri E-5 Şube Müdürü Ramazan Altınkaya'ya teşekkür etti.
Seda ŞİMŞEK






