
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına 4'üncü kez seçilen Nuray Koçer, yeni dönemdeki ilk protokol ziyaretini Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na gerçekleştirdi.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına üyelerin güvenini bir kez daha alarak 4'üncü kez seçilen Nuray Koçer, yeni dönem kapsamındaki ilk protokol ziyaretini Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na yaptı. Koçer, ziyaretini yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.
Silivri Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette, esnaf ve sanatkârların beklentileri ile yerel yönetimle iş birliği konuları ele alındı. Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Koçer ve yönetimini belediyede ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
“YENİ DÖNEMLERİ HAYIRLI OLSUN”
Başkan Bora Balcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda 4. kez başkanlık görevine seçilen Nuray Koçer ve yönetimini belediyemizde ağırladık. Yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
Seda ŞİMŞEK






