Silivri Emniyeti yeni yerinde hizmette

Silivri Emniyeti yeni yerinde hizmette

29.12.2020 14:31:09

Taşınma işlemleri tamamlanan Silivri Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi, Meclis Caddesi, Numara 6, Silivri Terminal- İstanbul İstikametinde hizmette.

Çarşı merkezindeki Emniyet Müdürlüğü binasının New Center inşaatı esnasında zarar görmesinin ardından, Marmara Plaza'da kiralık yerde hizmet vermeye başlayan Silivri Emniyet Müdürlüğü yeni binasına taşındı.

SALGIN ŞARTLARINDA BİR YILDA TAMAMLANDI

Cumhuriyet Mahallesi Meclis Caddesi Numara 6 (Silivri Terminal İstanbul İstikameti) da hizmet vermeye başlayan Emniyet müdürlüğü binası İçişleri Bakanlığı tarafından yapıldı, ruhsatı 18 Eylül 2019 tarihi itibari ile Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından onaylandı.

EMNİYET ARTIK DAHA İYİ FİZİKİ HİZMET ŞARTLARINA SAHİP

Vatandaşların ihtiyacına göre özel olarak planlanıp tasarlanan ve birimler arasında kolayca geçiş imkânı sağlanan alanın olduğu binada Asayiş, Trafik, Çocuk Şube, Kaçakçılık, Terörle Mücadele ve diğer tüm birimlerin aynı çatı altında olmasıyla vatandaşlara da büyük kolaylık sağlamasının hedeflendiği belirtildi.

SOYLU VERDİĞİ YATIRIM SÖZLERİNİ TUTTU

Yerel seçim çalışmaları esnasında Silivri'ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Volkan Yılmaz'ın emrindeyim” söylemi ile dikkat çekerken, Volkan Yılmaz'ın seçilmesinden sonra 31 Mayıs 2019 tarihinde Silivri'de, Yeni Jandarma Komutanlık Binası, Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası ve Selimpaşa Mahallesi'ne yeni Karakol Binası ile ilgili iletilen taleplere istinaden verdiği yatırım sözlerini bir bir yerine getiriyor.

YORUM YAP