Silivri Emlakçılar Derneği kahvaltıda buluştu

Silivri Emlakçılar Derneği kahvaltıda buluştu

10.01.2024 11:52:08

Kurulduğu tarihten bu zamana kadar geçen süreçte gerek mesleki özel eğitim ve bilgilendirme toplantıları gerekse de yaptıkları desteklerle gündemde olan Silivri Emlakçılar Derneği üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Emlakçılar Dernek Başkanı Orhan Aykaç'ın ve Dernek Sekreteri Ali Şahin'in organize ettiği kahvaltı programı Silivri Yelken Restoranda gerçekleştirildi. Derneğe üye olan isimlerin katılım sağladığı programda Başkan Orhan Aykaç tüzük gereği ikinci dönem için aday olamayacağını açıkladı. Aykaç açıklamasında; “Kurulduğumuz dönemden şimdiki zamana göre iyi yol kat ettik. Mesleki eğitim seminerleri ve bilgilendirmelerle meslektaşlarımızın kendilerini çok daha iyi bir şekilde geliştirmelerine katkı sağladığımızı düşünüyorum. Bu zamana kadar benimle yol alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dernek tüzüğümüz gereği ikinci dönem için aday olamıyorum. Bunun için gerçekleştirilecek genel kurulumuzda aday olan isimlere başarılar diliyorum. Herkese gerek katılımlarından gerekse de desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KÜTÜK VE AYDIN ADAYLIK YARIŞINA GİRİYOR
Silivri Emlakçılar Dernek Başkanı Orhan Aykaç'ın konuşmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Dernek Sekreteri Ali Şahin yeni dönem için aday olmayı düşünen isimlerin kongre öncesinde öne çıkması gerektiğini belirtmesi üzerine Sezai Kütük ve Murat Dursun Aydın yeni dönem için aday olabileceklerini belirttiler.
ENGİN AKIN

  1. Atila dermenci Atila dermenci

    SİLİVRİ mlakçılar derneği başkanım Orhan aykaç kardeşime hayırlı olsun almış olduğu karar. SİLİVRİ Emakçılar derneğine seçilecek yeni başkanımız dan Emlakçılar la ayakçıları ayıracak bir çalışma beklerim, emlak mesleğine sahip çıkacak üyelerin çoğalmasın dilerim. farklı mesleklerin camlarına satılık kiralık ilanlarını son bulmasını istiyorum

YORUM YAP