
Silivri Devlet Hastanesi personeli, zorlu kanser mücadelesini kazanan hemşire Arif Alparslan Çağ'ın zaferini gökyüzüne balon bırakarak kutladı. Hastane yönetimi, "İyi ki başardın Arif!" mesajıyla mutluluklarını paylaştı.
Silivri Devlet Hastanesi, bir dönem kurumda görev yapan ve yaklaşık iki yıldır kanser tedavisi gören hemşire Arif Alparslan Çağ'ın iyileştiği haberini büyük bir sevinçle karşıladı. Hastane personeli, mesai arkadaşlarının azim, inanç ve direnişle yürüttüğü bu zorlu süreci başarıyla tamamlamasının ardından duygu yüklü bir kutlama gerçekleştirdi.
“Hoş geldin yeniden hayata!” mesajıyla yapılan paylaşımda, hastane yönetimi şu ifadelere yer verdi:“Bu güzel haberi büyük bir sevinçle karşıladık. Kurum olarak bu anlamlı zaferin sevincine ortak olmak ve umutlarımızı gökyüzüne taşımak adına balonlarımızı hep birlikte gökyüzüne bıraktık.
İyi ki başardın Arif! Sağlıkla, umutla, nice güzel günlere…”
Silivri Devlet Hastanesi ailesi, Arif Alparslan Çağ'ın yeniden sağlığına kavuşmasını “yaşama tutunmanın ve umudu yitirmemenin simgesi” olarak değerlendirdi. Kurum çalışanları, Arif Hemşire'ye sağlık, huzur ve güzel günler dileyerek desteğini yineledi.
Renginar SALİ