Silivri’de sanat ve edebiyat buluşması

Silivri’de sanat ve edebiyat buluşması

22.11.2023 11:38:50

Silivri Belediyesi ve Silivri Sanat Platformu iş birliğinde sanat ve edebiyatın buluştuğu, ülkemiz ve yurt dışından katılımcıların olduğu bir etkinlik açılışı yapıldı. 

Silivri Sanat Platformu, Silivri Belediyesinin desteğiyle, etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. 21 Kasım Salı günü Oğuz Aral Sanat Galerisi'nde açılan “Renkler” karma resim sergisinde sanat ve edebiyat bir araya geldi. Ülkemizden ve yurtdışından sanatçıların eserlerinin yer aldığı etkinlik açılışı, Kültür Müdürü Eren Ermiş, MHP Silivri Belediyesi Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, Silivri Kent Konseyi Başkanı Kamil Bilici, Ezgi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koçoğlu'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
Silivri'den Abdullah Tezemir, Ali Kozluk, Bedriye Erdaş, Catherine Erkanlı, Ceyda Özdemir, Hülya Gören, Ömer Faruk Küçükkaya, Şükran Güvenilir, rahmetli İnci Aydar'ın eseri sergilenirken, Aydın, Edirne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ'ın yanı sıra yurt dışından da sanatçılar eserleriyle yer aldı.
Sanat üzerine yazılan eserler imzalanırken, Silivri Solo Grubu üyeleri, birbirinden sevilen eserleri seslendirdi.
AŞKIN: KEŞKE SAVAŞ OLMASA, HAYATIMIZDA HEP SANAT OLSA
Silivri Sanat Platformu kurucularından Abdullah Yıldırım, etkinlik hakkında bilgi verirken, Silivri Belediyesi MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, sanat buluşmasına katılmasından duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Keşke herkes sanatçı ruhuna sahip olsa da dünyada savaşlar olmasa, hayatımızda hep sanat olsa, çocuklar ölmese. Ülkemizden ve yurt dışından katılımın sağlandığı sanat buluşmasının hayırlı olmasını diliyorum. Emeğinizden dolayı tebrik ediyorum.”
Etkinlik, 26 Kasım 2023 tarihine kadar sürecek. Renginar SALİ

YORUM YAP