Silivri’de bir ilk

Silivri’de bir ilk

18.03.2022 12:48:41

ByAytaç Production Aytaç Tuna ve Dafne Ajans Özgün Deniz Gündüz ortaklığında Silivri'de bir ilke imza atılarak ilçemiz ve Trakya'nın En'leri ödüllendirildi.

İstanbul ve Trakya'nın Enleri, Çarşamba akşamı Mega Saray'da ByAytaç Production ve Dafne Ajans'ın organizasyonunda sahiplerini buldu. İlki düzenlenen organizasyonda katılımcılar keyifli zaman geçirdi.

HER SEKTÖRDEN TEMSİLCİLERE ÖDÜL

Olta Restaurant, Doğu Otomotiv, MTK Gayrimenkul, İskeçeli Mobilya, Taşkın Sigorta, Arslan Yoğurt, Final Okulları, Festival Çiçekçilik, Silivri Çağrıbey Spor Kulübü Voleybol, Silivrispor, Alibey  takımları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi gibi iş dünyasından üretime, eğitim ile hizmet sektörleri ve de spor alanında faaliyet gösteren pek çok firmayla kuruluşun ödüle layık görüldüğü gecede sanat dünyası da unutulmadı Silivri'nin seslerinden Elif Onur onurlandırılanlar arasındaydı.

MÜZİK ZİYAFETİ

Gece aynı anlamda bir müzik ziyafetine de dönüştü. Usta sesler Mine Koşan, Zekeriya Ünlü, Selahattin Alpay, Ferman Toprak ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendici'nin sahnesinden önce katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

HAYIR AMAÇLI AÇIK ARTTIRMA

Gecede Ali Solmaz'ın yönettiği tarihi ve sanat eserlerinden oluşan açık arttırmanın tüm gelirleri Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği'ne bağışlandı.

UMUÇ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Doğu Otomotiv adına gecede ödüle da layık görülen Erkan Umuç, mezatta tarihi Atatürk portresine ödediği ücret ile tüm katılımcıların gönlünü fethetti.

KATILANLAR

İş ve sanat dünyası temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği geceye CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetim kurulu üyeleri, İBB Meclis üyeleri Melih Yıldız, Bora Balcıoğlu, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Ardan, Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Ceylan, Silivrispor Kulüp Yöneticileri geceye katılım gösterenler arasındaydı.

Sevginar SALİ

 

   

YORUM YAP