Engin Akın

Silivri, Çatalca maçının ardından

Hafta sonu oynanan Silivrispor ve Çatalcaspor müsabakasında bana göre bir kazanan mutlaka olmalıydı.

 

Son derece keyifsiz geçen maçın 0-0 beraberlikle tamamlanması ne Silivri'ye ne de Çatalca kesinlikle yaramadı. Yapılan açıklamalarda her iki takımın da Play-Off bandından çıkmamak için savaştıklarını okuyoruz.

 

Lakin 0-0 beraberlikle her iki takımda az da olsa hedeflerinden uzaklaşmış oldu. Bir kazananın olması durumunda 3 puanı alan çok şey kazanacaktı ama olmadı. Biz yine dostluk kazandı edebiyatı yapalım duralım da nereye kadar.

 

Müsabaka öncesindeki puan durumuna baktığımızda Çatalcaspor 32 puanla grupta 8. sırada yer bulunken, Silivrispor ise 30 puanla grubunda 9. sırada yer alıyordu. Beraberlikle biten maçın ardından Çatalca takımı 33 puanla 8.sıradaki yerini korur ve Silivri ise 31 puanla 10. sıraya geriler konumda yer buldu. Play-Off potasından her iki takım da dostça ikişer puan uzaklaşmış oldu.

 

Dostluk baki kalsın ama bu maçın bir kazananı olmalıydı derim.

bu maç bitti ve Çarşamba maçları oynanacak. Silivrispor Yomraspor deplasmanına çıkıyor. Yomra takımı grupta 23 puanla 16.sırada yer alıyor. Puan durumuna baktığınızda kolay bir maç gibi görülse de alt sıralardaki takımlarla oynanan her maçın ne denli zor olduğunu iyi takip eden biri olarak çok iyi bilirim.

 

Demem o ki Yomra maçı Silivrispor için ligin en zor maçlarından biri olacaktır. Dikkat edilmesi gerekir.

 

Çatalcaspor ise evinde kalıyor. Çatalcaspor evinde Cİ Grup Bucaspor ile karşılaşacak. Buca takımı grupta 39 puanla 5. sırada. Bu maç da oldukça zorlu. Çatalcaspor orta sahasını ve kanatlarını iyi çalıştırmalı. İkinci yarının son maçlarında ne orta sahası ne de kanatları doğru düzgün işlemiyor. Bağlar arasındaki kopukluk gözle görülür nitelikte.

 

birde Çatalcaspor'un forvet hattının imdat çağrısını duyan sadece ben değilim sanırım. Zaten zar zor topu rakip yarı sahasına götürüyorlar iş bitirici adamın eksikliği büyük sıkıntı. Puansal olarak üstünlüğü yakaladıklarında topu önde tutacak adamın da eksikliği var.

 

Her iki takımımıza da başarılar diliyorum.

Dilerim ki üçer puanlar alarak keyiflensinler

YORUM YAP