
Çağrıbey Ortaokulu tarafından Silivri sahilinde düzenlenen Uçurtma Şenliği'nde öğrenciler gökyüzünü renklere boyarken, öğretmenler ve velilerle keyifli anlar yaşandı.
Çağrıbey Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Silivri sahilinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler kendi uçurtmalarını gökyüzüne salarak rengarenk görüntüler oluşturdu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'ın da katılım sağladığı etkinlikte, çocuklarla kurulan sosyal ve duygusal bağlar daha da güçlendi. Şenlik boyunca hem eğlenen hem de paylaşmanın değerini bir kez daha hisseden katılımcılar, unutulmaz bir gün yaşadı.
Okul Müdürü Erhan Yaman, öğrencilere anlamlı anılar kazandıran bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve velilerine teşekkür etti.
Renginar SALİ