Silivri bu oyunla 1 puan harika 1-1

Silivri bu oyunla 1 puan harika 1-1

7.12.2019 16:52:36

Son haftalarda iyi bir çıkış grafiği yakalayan Silivrispor iç sahada oynadığı Bucaspor karşısında vasat bir oyun sahneleyerek sahadan bir puanı hanesine yazdırdı.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor misafir ettiği Bucaspor karşısında erken dakikalarda bulduğu golün devamını getiremedi. Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nda oynanan ve doksan dakikalık sürede vasat bir oyun oynanan maçta puanlar paylaşıldı. Maça ev sahibi Silivrispor oldukça hızlı başladı. Müsabakanın 4.dakikasında Buca ceza sahasının sol çaprazından kazanılan serbest atışta yapılan orta Buca penaltı noktasına atıldı. Penaltı noktasına atılan topu iyi takip eden Ali Zorlu düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve durumu Silivri lehine 1-0 yapan golünü kaydetti. Bu golden sonra geriye çekilen Silivrispor kalesinde zor anlar yaşamaya başladı. Özellikle kanatlardan atak yapan Buca takımı birbiri ardına pozisyonlar üretmeye başladı. Defansın ve kanat oyuncularının yerinde müdahaleleri ile baskı biraz olsun hafifletilse de ilk yarının son çeyreğinde Buca takımı birbiri ardına goller kaçırdı. İlkyarı Buca takımının baskılı oyunu ile tamamlansa da aradıkları beraberlik golünü bir türlü bulamadan maç 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI GELEN GOL

İkinci yarıya da Buca takımı hızlı başladı. Kontra ataklarla Buca kalesine yüklenen Silivrisporlu oyuncular bir türlü istedikleri pozisyonları üretemediler. Müsabakanın 80.dakikasında Gökhan ile Silivri ceza sahasına inen Buca takımı aradığı golü buldu ve maça skorsal denge getirdi. Bu golün ardından bir türlü kendi sahasından çıkamayan Silivrispor son dakikaları sıkıntılı geçirdiyse de ilerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

 

 

Stat: Çatalca

Hakemler: Enes Kanpara, Melih Karaduman, Şefik Öner

Silivrispor: Burak 7, Deniz 7, Evren 7, Oğuz 7, Mehmet 7, Bülent 7 (77' Enver 7), Hakan 7, Sercan 7 (69' Çağrı 7), Ali 7 (66' Barış 7), Emin 7, Gökhan 7

Bucaspor: Yunus 7, Benjamin 7, Ahmet 7 (62' Berke 7), Gökhan 7, Nihat 7, Mustafa 7, Ufuk 7, Enes 7, Bertuğ 7 (79' Cuma 7), İsa 7 (79' Hasan 7), Gökhan 7

Skor: 1-1

Goller: 4' Ali (Silivri), 80' Gökhan (Buca)

YORUM YAP