Silivri Belediyesinden “ücretsiz aşı desteğine devam”

Silivri Belediyesinden “ücretsiz aşı desteğine devam”

16.02.2023 11:14:50

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Silivri Belediye Başkanlığı arasında hayvan hastalık ve zararlıları ile mücadele programı kapsamında ücretsiz aşı temini ve uygulanması protokolüne meclisten onay.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Silivri Belediye Başkanlığı arasında hayvan hastalık ve zararlıları ile mücadele programı kapsamında ücretsiz aşı temini ve uygulanması ile ilgili protokol tanzimi ve imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi hususunu Tarım Hayvancılık ve Plan Bütçe Komisyonu oybirliği ile uygun bulurken, karar meclisten de aynı şekilde geçti.
Silivri Belediye Meclisinin 06/02/2023 tarihli toplantısında, Tarım Hayvancılık ve Plan Bütçe Komisyonlarına havale edilen, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Silivri Belediye Başkanlığı arasında hayvan hastalık ve zararlıları ile mücadele programı kapsamında Silivri ilçesi genelinde protokol tanzimi ve imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi komisyonlar tarafından uygun görüldü.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ilçede faaliyet gösteren çiftçi ve hayvancıya yönelik destek projeleri kapsamındaki çalışması Silivri Belediyesi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında hayvan aşılarına yönelik protokol şeklinde ilk kez 2022'de imza altına alındı. Belediye söz konusu desteğini sürdürme kararlılığını ortaya koydu.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kelimeler ve içerikleri
Sonraki » Depremzedelere atkı-bere

YORUM YAP