
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreninde yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 102. yılı dolayısıyla Silivri Kaymakamlığı tarafından Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas ve teşkilat yöneticileri de katıldı. Törende Cumhuriyet'in kuruluşunun anlam ve önemine vurgu yapılarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları minnetle anıldı.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, tören sonrasında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:“Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”
Barlas, Silivri teşkilatı olarak Cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını bir kez daha vurguladıklarını belirtti.
Sevginar SALİ






